Hvorfor flokkes vi om hamp nu?

I marts i år deltog jeg i verdens hidtil største konference for hamp i Wien: “Hemp For Humanity”, med 2000 deltagere fra det meste af Europa og med Kannaways ledelse fra San Diego i USA. Kannaway har mobiliseret det meste af Europa med hampolie, der er fremstillet efter sunde og bæredygtige principper, og som befolkningen tydeligvis efterspørger, selvom de knap nok ved hvorfor. Hvordan kan det ske?

Vi søger tydeligvis efter bæredygtige løsninger, der rækker længere end symptombehandling, og naturlige svar på ubalancer, der i stigende omfang belaster befolkningssundheden.

Budskabet om de seneste års gennembrud i forskningen inden for hampplantens gavnlige virkninger er nået ud til befolkningerne i mange lande, og modet til at prøve de naturlige produkter vokser i takt med, at vi alle bliver klogere på hampplantens historie.

2000 deltagere ved Kannaways “Hemp for Humanity” konference i Wien 2019

Hemp for Humanity

Hemp for Humanity er en ny bevægelse der vokser ud af 80 års forbud mod den grønne plante. Et forbud der har rødder i politiske og forskellige branchers særinteresser, men som tiden nu har indhentet for at bringe sund fornuft tilbage i forståelsen af, hvad planten kan bidrage med i et mere balanceret fremtidsperspektiv. 

Hampen har dybe rødder i vores allesammens historie og rækker 10.000 år tilbage. Planten rækker langt ind i vores forståelse af at være i balance, – altså at være i stand til at bringe vores krop og sind i homeøstase.

Hempforhumanity.eu

Balance i krop og sind

Det er relativ ny viden, der har afdækket det faktum, at mennesker og dyr er udstyret med et velværesystem, som kaldes det endocannabinoide system. Først i 1992 fandt forskere sammenhængen mellem plantens phytocannabioder (de aktive stoffer i hampplanten) og menneskets egen evne til at producerer de samme stoffer. Når der er tilstrækkelig af disse stoffer i vores kost, bliver kroppen i stand til at skabe balance selv, når der opstår ubalancer. 

Det Endocannabinoide System skaber balance i krop og sind

Uddannelse og oplysning

Der er tydeligvis behov for uddannelse og oplysning om plantens gavnlige virkninger. Det er bla. det som Kannaway tilbyder med udbredelsen af den netværksbaserede forretningsmodel, som er båret af personlige anbefalinger af hampolie produkterne. Da Kannaway er en direkte forlængelse af Medical Marijuana Inc som har forestået et omfattende forskningsarbejde indenfor CDB de seneste 10 år, med CEO og PhD Dr Stuart Titus i spidsen, er det naturligt at lade denne viden uddanne os alle, til en bedre forståelse af hvorfor hampen virker som den gør, når vi lader den indgå i vores kost regelmæssigt.

Networking Marketing er en ny livsstil

Network Marketing er en udbredt forretningform, der formidler produkter af særlig høj standard direkte mellem forbruger og producent, og dermed til fordelagtige priser. Samtidig er arbejdsformen et moderne svar på et stressende arbejdsliv i almindelige ansættelsesformer, en stor grad af frihed til at vælge hvem man samarbejder med og hvornår, og tilmed forbundet med en meget lille risiko. Med et arbejdsmarked der udvikler sig i retningen af kortere ansættelsesforhold og behov for omskoling til nye erhverv er Network Marketing en oplagt mulighed, særligt med hampen som den nye bevægelse vi kan flokkes om på tværs af grænser og etnicitet.
Network Marketing bliver på den måde en oplagt ny livsstil, fordi networking idag allerede falder naturligt for de fleste.

Facts:

Medical Marijuana Inc og Kannaway er blandt de første virksomheder, der har modtaget dette certifikat fra US Hemp Authority

Hampens ædle egenskaber er at skabe balance både i jorden den gror i, i den fødekæde den indgik i før forbudstiden, og i samfundsmæssige strukturer. Planten har mere end 50.000 anvendelsesmuligheder, og rammer derfor næsten alle brancher enten direkte eller inddirekte. Med andre ord så har hampplanten potentiale til at drive nye samfundsøkonomier, som flere kan få gavn og glæde af, og ikke kun forbeholdt få.

Fra Maren Krings indlæg om hendes fotografiske dokumentation af hampens vej tilbage i samfundet.

Kannaway er Medical Marijuana Inc´s Network Marketings firma, som har til opgave at udbrede kendskabet til verdens første CBD olie som er fremstillet med et indhold af THC på 0,00 % – altså helt uden det euforiserende stof, der efter spiritusforbuddet i USA i 1930´erne førte til forbuddet mod marijuana og hamp. I 1800 tallet var bønderne påbudt ved lov at dyrke hamp i USA.

Raul Hector Elizalde Garza fik ændret lovgivningen i Mexico og er idag President i Kannaways søsterselskab HempMeds

Medical Marijuana Inc er det førende firma i udviklingen af moderne hampolieprodukter, som anvendes i en række landes sundhedsvæsner.

Kannaway CEO Blake Schroeder om PDR´s første CBD olie, Pure Gold fra Kannaway

Pure Gold / RSHO hampolie er udviklet af Medical Marijuana Inc og Kannaway og er den første, og pt. eneste CBD olie, opført i “Presribers Digital Reference” – USA´s lægehåndbog for medicin.

Kannaway Hemp for Humanity 2019, Wien

Kannaway samarbejder med regeringer i hele verden i forbindelse med implementeringen af CBD i de nye lovændringer der skal til for, at hampens gavnlige stoffer kan nå ud til flere som har behov for dem. Kannaway opsøger ligeledes de bedste aktører i hele verden, for at sikre de bedste standarder i alle produktionsled fra frø til færdige kvalitetsprodukter hos forbrugerne.

En ny fremtid i balance

Hemp for Humanity er en mulighed for at tage del i den bevægelse som først lige er begyndt, og som vil komme til at ændre tilværelsen for mange, uanset om du tager del eller ej.

Hampen er værd at flokkes om, fordi den bringer stor værdi i alle former. Den grønne plante er kommet tilbage fra vores fælles historie for at skabe en ny fremtid i balance.

Mødet med de mange deltagere fra Europa i Wien, afspejler mangfoldigheden, med mangeartede personligheder, der hver på sin måde når ud i mangeartede netværk, med en fælles mission om at skabe en bedre livsstil for flere.

Leave a comment

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk