Kannaway modtager certificering fra U.S. Hemp Authority™

Kannaway er begejstret for at annoncere, at US Hemp Authority™ har tildelt Kannaway og vores produkter en af ​​deres første 13 certificeringer, der bekræfter den høje kvalitet af vores sortiment af hamp og CBD-produkter.

At være en del af dette første udvalg af hampselskaber og mærker der modtager denne certificering er en vigtig anerkendelse af de kvalitets- og sikkerhedsforanstaltninger, som Kannaway har indført for at sikre integriteten af ​​vores produkter.

US Hemp Authority Certification Program administreres af erfarne kvalitetssikrings- og verifikationsfolk fra branchens førende fødevare- og landbrugsvirksomheder. For at modtage organisationens certificering skal virksomheder have opfyldt flere strenge industristandarder, der er fastsat for kvalitet og sikkerhed.

US Hemp Authority’s mål er at uddanne hampdyrkere og producenter i Food and Drug Administration Current Good Manufacturing Practices (cGMP) og Good Agricultural Practices (GAP) for at sikre, at der opnås en ensartet kvalitet. Alle Kannaway-produkter, der vil bære US Hemp Authority Certification Seal, vil opfylde disse og andre retningslinjer for kvalitetskontrol.

US Hemp Authoritys accept af vores produkter er en vigtig milepæl for at bekræfte Kannaways produkters overlegenhed. Du kan lære mere om Kannaway, vores produkter og om den mulighed for succes, der tilbydes til dem, der tilmelder sig som Brand Ambassador på vores nyhedsfeed.

Nyheden er oversat til dansk fra denne artikel …

Leave a comment

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk