Triple Lab Tested ™ Kvalitetsstandarden der beskytter hele familien

Da Kannaway® først begyndte at distribuere vores hampolieprodukter både nationalt og internationalt via vores netværk af Brand Ambassadors, var vi det eneste direkte marketingfirma, der gjorde det, og bidrager dermed til at udbrede det blomstrende marked for CBD-hampolieprodukter, som vi ser fremhævet i nationale medier i dag.

Siden da er vi blevet det førende direkte marketing hamp olie selskab i branchen, der tilbyder en bred vifte af CBD hamp olieprodukter til kunder over hele kloden. Undervejs var Kannaway nødt til at forny mange af de teknikker, teknologier og endda kvalitetskontrolforanstaltninger, vi bruger hver dag, for kun at tilbyde dig de bedste CBD-tilskud.

Afgørende for disse innovationer var udviklingen af ​​vores Triple Lab Tested ™ -standard, som  har til formål at beskytte dig, vores Brand Ambassadors og dine familier. Vi inspicerer herigennem vores hampolie på en lang række punkter i vores dyrknings- og fremstillingsproces for at sikre, at kun de sikreste og mest pålidelige Kannaway-produkter kommer ud af vores lager på vej til dig eller dine kunder.

Vores hamp testes først og regelmæssigt af vores kultivatorer i Europa i hele vækstsæsonen og igen efter høst. Dette gør det muligt for vores producenter at opretholde et optimalt indhold af cannabinoider til vores hampolietilskud og kontrollere eventuelle resterende forurenende stoffer. På trods af dyrkning af vores hamp, som er fri for herbicider, pesticider og kemiske gødninger, inspicerer vi omhyggeligt vores olie efter høst for alt, der kan påvirke kvaliteten af ​​vores produkter negativt.

Når vores hampolie er importeret til USA, bliver den igen testet af ISO / IEC 17025: 2005 akkrediterede testlaboratorier for at kontrollere konsistente forhold i CBD og for at verificere sikkerheden for vores olie efter sin rejse over Atlanterhavet. Disse laboratorier tester vores hampolie for koncentrationen af ​​cannabinoider, herunder CBD, CBDa og THC, samt kontrol af skimmel, meldug, svampe, gær, E. coli, salmonella, mykotoksiner, tungmetaller og resterende opløsningsmidler for at beskytte slutbrugeren mod enhver forurening.

Endelig sendes olie til vores Californienbaserede formulatorer, der er certificeret som god fremstillingspraksis (GMP) for fødevarer og kosttilskud, og sikrer konsekvent producerede og kvalitetsstyrede slutprodukter.

Californien har nogle af de strengeste sikkerhedsstandarder i verden. Vores engagement i disse høje standarder giver os mulighed for at skabe topkvalitetsprodukter til din familie hver gang. Vores San Diego producenter er registreret hos staten Californien Department of Public Health, Food and Drug og skal overholde de strenge regler, som afdelingen fremsætter. Desuden kræver vores formulatorer analysecertifikater for alle råmaterialer, der anvendes i vores produkter for at sikre, at de også er testet for sikkerhed.

Først da er vores hampolie fremstillet i vores brede vifte af CBD hampolietilskud – hvorefter vi batchprøver vores færdige produkter igen for at kontrollere, at de vil være sikre og konsekvente for alle vores kunder.

Vores engagement i dig, vores Brand Ambassadors, dine familier og dine kunder har drevet os til at udvikle den strengeste laboratorieteststandard i branchen, så du altid kan være tilfreds med din ordre.

Oplev mere om vores CBD-hampolieprodukter og Kannaway-systemet på vores nyhedsfeed.

Oversat frit til Dansk efter denne artikel …

Leave a comment

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk