Kannaway Pure Gold er det første CBD-produkt inkluderet i PDR Prescribers Digital Reference

Kannaway’s Pure Gold blev det første CBD-produkt nogensinde, der blev tilføjet blandt de foreskrevne retningslinjer, som er givet i US Prescribers Digital Reference, da produktet blev tilføjet til 2019-udgaven af ​​den vigtige sundhedsressource.

Prescribers Digital Reference eller “PDR” (kendt i sin fysiske form som Physicians’ Desk Reference) leverer omfattende og nyskabende viden om sundhedssektorens produkter og tjenester for at understøtte de forskriftsmæssige beslutninger fra sundhedspersonale.

“Endnu engang er vi det firma der leder vejen i vores branche. Vi er stolte over, at Kannaway er det første firma, der har et hampafledt CBD-produkt, der er opført i PDR. At sikre, at læger, apotekere og andre sundhedsudbydere nemt kan få adgang til oplysninger og blive mere uddannede i dette emne, er et vigtigt fremskridt i vores mission om at uddanne verden i fordelene ved cannabinoider af høj kvalitet, “siger Kannaway CEO Blake Schroeder.

“At være det første firma, der er opført i PDR, er også en anden grund til, at vores Brand Ambassadors fortsat kan have tillid til, at de repræsenterer de bedste cannabisprodukter, der er tilgængelige.”

Denne inddragelse af Kannaways Pure Gold i PDR er en vigtig milepæl for CBD, da det giver accept af det medicinske samfund som en sundheds- og wellnessforbindelse. Oplysningerne om CBD i publikationen normaliserer dets anvendelse i moderne medicin og opfordrer dialogen om CBD. Du kan finde indgangen i Prescribers Digital Reference for Pure Gold her.

“Hvilken ære det er for vores portefølje af virksomheder at være den første til at have sine produkter opført i denne database, der er blevet brugt af læger i generationer til at støtte foreskrivelse af beslutninger og informere dem om innovative sundhedsprodukter”, siger Medical Marijuana, Inc. CEO Dr. Stuart Titus.

“Vi håber, at dette vil hjælpe sundhedsudbydere med at forstå CBD generelt og specifikt vores produkter af høj kvalitet … Dette vil også være meget nyttigt for sundhedsudbydere og praktikere at blive mere bekendt med de evidensbaserede velværeunderstøttende værdier af vores hampafledte kostvanesupplement, “fortsatte Titus.

Kannaway fortsætter med at udforske nye forbrugerprodukter, der udnytter CBD’s gavnlige virkninger på kroppens systemer og lancerer dem til distribution via vores team af Brand Ambassadors. 

Oversat frit til dansk fra denne artikel … 

Link til PDR registreringen:

https://www.pdr.net/full-prescribing-information/RSHO-Gold-dietary-supplement-24292 

Leave a comment

One thought on “Kannaway Pure Gold er det første CBD-produkt inkluderet i PDR Prescribers Digital Reference”

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk