Mine egne opdagelser med Kannaways Hampolie produkter

Jeg glæder mig over at have lært Kannaway at kende, ikke bare som kunde, men også som ambassadør. Mødet har givet mig en bedre livsstil, og jeg glæder mig over at mange andre også oplever dette.

Både min Mor og jeg har valgt Kannaways CBD/hampolie

Jeg er et godt eksempel på en mand i sin bedste alder (52), der egentlig synes at jeg trives, men også er bevidst om at min krop og mit sind udfordres hver dag, i takt med at jeg bliver ældre. Ikke desto mindre har jeg gjort en lang række opdagelser siden jeg begyndte at bruge hampolien fra Kannaway.

Min livsstil har ændret sig på mange måder

Det er både i forhold til mit velbefindende og en række mindre skavanker, der tilsammen gør en stor forskel i min hverdag. Men også i forhold til måden jeg udfolder mit arbejdsliv idag. Jeg værdsætter både min daglige brug af Kannaways forskellige produkter, som holder den højeste standart inden for livsstilsprodukter med CBD, og at jeg kan planlægge mit arbejdsliv som jeg selv ønsker det.

Mit liv er en tillidssag

Mit liv er båret af tillid til dem jeg omgås, og tillid fra dem jeg møder i mit arbejdsliv. Mit valg om at blive Brand Ambassadør for Kannaway er båret af tillid til Kannaway som førende producent og udvikler af  CBD produkter, der ikke tåler sammenligning med andre produkter på markedet.

CBD er et vigtigt valg

Mit valg om at tilføre CBD til min krop dagligt, er helt mit eget. Jeg mærker hvordan både krop og sind balancerer bedre end før, og jeg ser hvordan andre også har glæde og gavn af den rene CBD. Mit valg af producent handler om at have vished for, at produkterne indeholder det de lover, hverken mere eller mindre.

Jeg er ikke i tvivl

Jeg er ikke i tvivl om at jeg har valg det rigtige produkt med Kannaway, da Kannaway har været med fra starten i udviklingen af CBD til hverdagsbrug, og har skabt de standarder, som nu kopieres i hele branchen.

Jeg er heller ikke i tvivl om at cannabisforbuddet, som i disse år er under ophævelse i hele verden, får stor betydning for befolkningssundheden generelt.

Som ambassadør kommer jeg gerne og fortæller hvorfor jeg valgte at bruge Kannaways kvalitetsprodukter.

Follow my blog with Bloglovin

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk