I dag blev hamp legaliseret i hele USA

Kongressen overbragte hampindustrien en tidlig julegave i år, da den godkendte landbrugsloven fra 2018, der officielt legaliserede hamp i USA i dag, da præsident Trump underskrev loven. Denne nye lov vil ændre både hamp og CBD industrierne radikalt i hele landet. Begge disse industrier forventes at opleve en hidtil uset vækst i år efter fuld legalisering.

Lad os tage et indblik i ændringerne i USAs hampepolitik indeholdt i lovforslaget fra 2018 og hvad det betyder for Kannaway, når vi udnytter de nye muligheder, der er fastsat i den nyligt vedtagne omnibuslov.

Afslutningen på otte årtiers forbud

Hamp har været på vej mod legalisering siden hampdyrkning blev delvist legaliseret til forskningsformål i den sidste landbrugslov. I 2014 gav lov nr. 7606 i landbrugsloven, som blev underskrevet af præsident Obama, tilladelse til staterne om at dyrke hamp til forskning og pilotprogrammer. 35 stater skabte hamppilotprogrammer i henhold til denne politik for at undersøge, om en hjemmemarkedsindustri var levedygtig i USA.

Tidligere i år blev en bestemmelse tilføjet til lovforslaget fra 2018, der fuldt ud ville legalisere hampindustrien i USA. Loven, kendt som Hemp Farming Act fra 2018, blev introduceret af Senate Majority Leader Mitch McConnell (R-Ky.) med det mål at fjerne hamp fra loven om kontrollerede stoffer (CSA) og gøre det lovligt at sælge som en landbrugsvare.

Denne bestemmelse blev endeligt tilføjet i lovforslaget fra 2018, et omnibus lovsæt, der bl.a. regulerer landbruget i landet. Landbrugsloven fra 2018 blev vedtaget i Senatet først i sidste uge, og kort tid efter i Repræsentanternes Hus. Loven blev derefter underskrevet i dag af præsident Trump, der officielt gjorde den til lov. Den træder i kraft den 1. januar 2019.

CBD og hamp industrierne vil blive utrolig lukrative

Denne ændring i amerikansk hampepolitik forventes at have en enorm indvirkning på hamp- og CBD-brancherne i vores land. Med føderal accept af hamp som landbrugs- og kommerciel råvare forventes hamp at blive et utrolig lukrativt marked på få år. Når politikken bliver introduceret bredt på det amerikanske marked, vil større tilgængelighed øge efterspørgslen mere end nogensinde. Nyligt legaliseret hamp forventes at være en af de 10 hotteste madtendenser i 2019.

En kritisk del af hampmarkedet er selvfølgelig produkter med CBD, som dem der distribueres af Kannaway. CBD-segmentet i hampindustrien kan vokse til 1 mia. Dollars i 2019, i det første år med legalisering, efter at have nået 600 mio. USD i år. I 2022 forventer financielle spekulatorer, at det kan nå forbløffende 22 milliarder dollar.

Som en innovator inden for hamp- og CBD-området ser Kannaway allerede på muligheder for at udnytte fuld føderal hamp legalisering i vores forretningsdrift, for fortsat at lede vejen i hamp- og CBD-industrien.

Hvad denne ændring betyder for dig og Kannaway

Kannaway forventer, at ændringerne i amerikansk hampepolitik i landbrugsloven i 2018 vil have potentialet til at ændre måden vi laver forretninger hver dag. Her er blot nogle få af de forskelle i hampindustrien, der er fastsat i landbrugsloven 2018.

Landbrugsloven fra 2018 udelukker hamp fra CSA og fjerner tidligere grænser for de dele af hampplanten, der måtte blive brugt kommercielt. Det betyder, at virksomheder i CBD-industrien kan bruge hele hampplanten til at skabe kommercielle produkter, herunder hampplantens blomster, for første gang. Dette kunne potentielt muliggøre forbedringer af fremstillingsprocessen og introduktionen af nye produkter.

Selv om det er for tidligt at sige noget om, spekuleres der i, at fjernelsen af hamp helt fra CSA vil øge adgangen til CBD-produkter i hele USA, herunder i stater, der for øjeblikket begrænser adgangen, da hampen er fuldt legaliseret føderalt. Men nogle stater har allerede antydet, at de ikke har til hensigt at ændre deres politikker vedrørende CBD.

Kannaway er klar til at undersøge disse ændringer for at se, hvordan vi bedre kan handle hver dag og støtte vores mission om adgang til CBD for alle.

Teksten er frit oversat fra Kannaway.com
Find den oprindelige tekst her …

Leave a comment

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk