Cannabis-Fri CBD: virker det?

Det ser ud til, at der er gode nyheder for de interesserede i cannabinoider (CBD) – især for dem, der ikke kan lide stigmaet for cannabis eller som bor i regioner, hvor brugen af ​​planten er ulovlig. CBD kan ekstraheres fra andre planter. Men er de så effektive?

Cannabisplanten har længe været forbundet med cannabinoider og antages at være den eneste kilde, men i virkeligheden hører cannabisplanten til en hel familie af planter kaldet Cannabaceae, som alle producerer cannibinoider. Det omfatter planter som livermosser, hørfrø, helichrysum, humle og ja cannabis.

Men det er på humleplanten, at virksomheder som Medical Marijuana Inc og Peak Health har rettet deres fokus. Gennem udtræk fra Humulus kriya-planten, som er en variant af Indiske humleplanter, har forskere været i stand til at avle planten for at øge dens allerede naturligt forekommende CBD-niveauer. De kalder dette udtræk ImmunAG.

Ifølge nonprofitorganisationen BioactiveCBD.org har ImmunAG den højeste bioaktivitet af CBD, de nogensinde har målt. Hvilket er gode nyheder for folk, der ønsker mest effekt af deres cannabidiolprodukter.

Men det er muligt, at ImmunAG kunne få endnu bedre resultater, når de kombineres med andre produkter. I en undersøgelse udført af Peak Health for at teste virkningerne af humleafledt CBD på noget, der hedder valvulær interstitialcelle (VIC) forkalkning, var ImmunAG mere effektiv end almindelig CBD “ved enhver koncentration.” Valvulære interstitiale celler er nødvendige for at opretholde hjerteventilens homøostase. Ved at kombinere CBD fra humleplanten med B-caryophyllene og a-Humulene, reduceres VIC-forkalkningen kraftigt.

Ifølge Donish Cushing, hovedforfatter af undersøgelsen, “i takt med at phytoceuticale tilgange til medicin får mere og mere opmærksomhed, vil afdækningen af de måder, hvorpå hver af disse egenskaber interagerer, udgøre en spændende ny grænseværdi for videnskaben.” Vi kender endnu ikke grænserne for CBD, især når de kombineres med andre planteekstrakter eller egenskaber, men hvis virkningerne af sådanne forbindelser på VIC-forkalkning er en indikation, har vi grund til at være meget begejstret.

Frit oversat til dansk efter Ashlee Galyean på EchoConnection.org
Artiklen og dens kilder findes her:

Leave a comment

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk