CBD for seniorer

Sundhedsforringelse er en næsten uundgåelig del af aldringsprocessen, hvilket ofte fører til, at mange seniorer vælger at ty til farmaceutiske lægemidler med komplicerede bivirkninger. 
Andre seniorer vælger istedet CBD og opdager de positive virkninger på deres overordnede velvære og vitalitet.

Her er blot nogle få af de mange måder seniorer kan drage fordel af CBD.

1. Generelt velvære og smertestillende virkning
De fleste seniorer vil på et tidspunkt opleve smerter og ømhed. Flere undersøgelser har vist, at CBD har en gunstig virkning på led smerte, såvel som dens underliggende årsager. Dette skyldes, at CBD tilføjer sig til CB-2 receptorer, hvilket reducerer inflammation og lindrer ubehag i næsten enhver del af kroppen. De overordnede afslappende virkninger af CBD kan også give stor gavnlig effekt i forhold til overordnet smertelindring.

2. Hjerne- og vaskulær sundhed
Forskere er begyndt at forstå CBD’s potentiale til at understøtte hjernen og vaskulær sundhed og hjælp i efterskadesgenoprettelse. En undersøgelse i Nueropharmacology viste, at rotter som fik CBD oplevede forbedring i hjernens excitotoksicitet og neurobehavioral funktion, og et 2015 studie i Journal of Cerebral Blood Flow & Metabolism demonstrerede CBDs løfte som en “neuroprotectant” med positive farmakologiske virkninger.

3. Søvnforstyrrelser
Kvalitetssøvn er nødvendig for sundhed og vitalitet, og søvnproblemer er almindelige blandt seniorer. CBD har vist sig at formindske kroniske muskelspasmer forårsaget af neuromuskulære lidelser eller tilfældige spastiske episoder, der ofte kan afbryde søvn. Desuden hjælper CBD med at opretholde homeostase i vores krops endocannabinoid system, som kan øge søvnkvaliteten og regulere søvnstabilitet.

4. Hjertesundhed
Undersøgelser viser, at CBD har en gunstig virkning på vores kardiovaskulære system på flere måder. For det første forårsager det vasorelaxation i vores arterier, som kan understøtte et sundt blodtryk og øge blodgennemstrømningen til hjertet. Derudover har det vist sig vist at CBD lindre iskæmisk vævsskade, hvilket kan forhindre, at hjertet modtager nok ilt.

CBD behøver ikke at være røgform og kan i stedet forbruges gennem olier og tinkturer, hvilket gør forbrug for seniorer nemt og sundt. Det kan også være mere omkostningseffektivt end at bruge lægemidler og producerer færre bivirkninger.

Frit oversat efter denne artikel fra Echoconnection, som er en del af Medical Marijuana Inc. der står bag Kannaway.

Leave a comment

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk