Brænder du også for en sund livsstil og at være aktiv i en større sags tjeneste?

Står du et sted i livet, hvor du kunne tænke dig at kaste dig ud i et nyt job, – hvor du selv bestemmer hvornår du arbejder, og hvor du kan skabe en bedre livsstil, – ikke bare for dig selv, men for mange andre?

Som Brand Ambassador hos Kannaway har du selv taget stilling til de gavnlige virkninger som hampplanten tilbyder. Her arbejder du sammen med mit dygtige og engagerede team for, at udbrede kendskabet til Kannaways unikke kvalitetsprodukter, med det klare formål at hjælpe flere til en bedre livsstil.

Kannaway er det første og blandt verdens tre mest succesfulde firmaer i cannabis industrien, som har udviklet unikke produkter, der ikke tåler sammenligning med andre CBD produkter på markedet!

Ud over at være Game Changer på flere CBD produkter, har Kannaway også moderniseret Network Marketing med en kompensationsplan, som tilgodeser opstartsfasen med attraktive bonusser, der giver en god løn allerede fra starten. Desuden kan kunder med Smart Ship opnå løbende levering af gratis CBD olie. Dette findes ikke i noget andet network marketingfirma!

Du modtager ledertræning og support, og har de bedste muligheder for at opbygge dit eget virke som Brand Ambassador, da hele cannabisindustrien kun står ved sin begyndelse, og forventes at udvikle sig dramatisk over de kommende år.

Kannaway startede i USA som det første cannabisfirma med fokus alene på CBD produkter, og har været medvirkende til, at den politiske agenda har rykket sig, til fordel for de tusindvis af mennesker, der har behov for at få tilført CBD i den daglige kost.

Kannaway har, som de første, udviklet løsninger til store lande som Brasilien og Mexico, hvor brugerne af produkterne får refunderet deres udgifter i sundhedssystemerne.

Kannaways moderniserede Brand Ambassador model er den første af sin slags i cannabisindustrien, og giver mulighed for, at skabe sin egen forretning i det eksplosivt voksende marked for CBD.

Kannaway blev etableret i USA i 2014 og siden i Europa i 2017. Europa har tage godt imod firmaets unikke produkter med et salg der i juli overgik salget i USA, og det alene på de fire produkter: Pure Gold Hemp Oil, Salve, Hemp Vap og Essentielle Olier.

Alle Kannaways produkter i Europa er dokumenteret med 0,00% THC (altså helt fri af det euforiserende stof i hampplanten).

Nye produkter er i pipe linen. Bla. Forventes Premium Humulus CBD Oil at blive den næste Game Changer i CBD markedet, da den er udvundet af humle og vil være attraktiv for alle.

Skal du være med til at gøre en forskel for folkesundheden med Kannaways kvalitetsprodukter?

Kontakt mig på tlf 40923788 og lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne for dig.

Leave a comment

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk